Het komt intussen misschien al uw oren uit, het C-woord.

Jan en alleman praat er intussen over, Corona.
Eigenlijk is dat niet onterecht, we worden namelijk geconfronteerd met een ernstige situatie. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen om de verspreiding ervan in te perken en zo uw  gezondheid voorop te stellen. 

Bijgevolg nemen wij ook de nodige maatregelen tegen het coronavirus, die we hier voor de duidelijkheid graag even uit de doeken doen. 

Tuin- en fietscafe De Vuvuzela, net zoals ons tuin- en vijvercentrum, zijn uiteraard gesloten, in lijn met de federale maatregelen.
Onze parking is echter wel bereikbaar. U kan hier nog parkeren om zo een mooie natuurwandeling te maken. Ga even een frisse neus halen, de benen strekken en genieten van de mooie natuur.

De projecten op verplaatsing (aanleg tuinen, zwembaden, onderhoud,… ) blijven wel doorgaan. We respecteren daarbij uiteraard de regels:

  • In de buitenlucht houden we voldoende afstand tussen de medewerkers (social distancing)
  • Indien we binnen werken (bv in een technische ruimte), gebeurt dat alleen 
  • Klanten kunnen zaken bespreken met onze medewerkers, in de buitenlucht, met voldoende afstand
  • We werken in kleinere groepen 
  • Wassen onze handen regelmatig 
  • Vragen aan klanten of ze willen dat we de geplande werken komen uitvoeren
  • Geven keuze aan medewerkers om te werken of niet 

Afspraken met klanten (verkoopgesprekken, opleveringen, opvolging werken) gaan enkel nog digitaal door via het videocall programma Zoom, of in de buitenlucht op locatie.

We houden bij de werken zoveel mogelijk de planning aan. Hier en daar schuift er wat door vertraging van leveringen, vallen er werken weg, maar komen er ook andere werken bij. We houden u uiteraard op de hoogte van deze wijzigingen. 

Administratieve medewerkers werken zoveel mogelijk van thuis uit, in  lijn met het advies voor telewerk te stimuleren. Ook tussen hen verlopen meetings digitaal. Als we toch op kantoor komen, houden we uiteraard de nodige afstand. Zo staan bv. de burelen ver genoeg uit elkaar.

Door het verplichte thuisblijven en verbod op reizen, rekenen klanten nog meer op hun tuin en zwembad dan ooit, om toch wat vakantie aan huis te kunnen houden. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen, mits het respecteren van alle opgelegde regels.

 

Wij danken u voor uw begrip en kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!