Droom jij ook al jarenlang van je eigen zwembad, maar heb je niet zoveel plaats in je tuin?
Vragen je kinderen ook elke zomer opnieuw om een opbouwzwembadje te gaan kopen, dat je na 5 keer gebruiken jammer genoeg al dient weg te gooien?
Of wil je gewoon geen grote werken in je tuin, maar wel snel, comfortabel en bovendien in een uitermate knap zwembad kunnen zwemmen?

Dan zijn Laghetto zwembaden dé oplossing voor jou! 


Laghetto biedt design opbouwzwembaden; niet die fel blauwe monsters die het uitzicht in je tuin belemmeren. Nee, Laghetto is een volledig nieuw gamma zwembaden dat je zelf kan opbouwen en afbreken in een mum van tijd. Je hebt geen gedoe met grote werken en geen vergunning nodig, zo kan je het uithalen wanneer het Belgische weer plots aanvoelt als een mediterrane zomer, en terug netjes opbergen als de herfstige buien daar zijn. Je hebt er niet veel plaats voor nodig, enkel een vlakke ondergrond, dus de grootte van je tuin kan geen probleem vormen. Bovendien komen Laghetto pools in alle maten, kleuren, afwerkingen, stijlen, zodat er zeker voor ieder wat wils is! Meer nog, verschillende filtratie- en verwarmingssystemen zijn zelfs mogelijk om jouw zwembad naar the next level te tillen.

Snel, mooi, en modulair, wat wil een mens nog meer?

 

We lijsten een aantal belangrijke voordelen van de Laghetto pools voor u op: 

  • Plaats besparend: mogelijk in kleine tuin, in verschillende afmetingen. Het enige wat je nodig hebt is een vlakke ondergrond (bv. klinkers, kunstgras). Breek het af na de zomer en geniet terug van de volledige ruimte in je tuin. In de berging neemt het slechts 3m2 plaats in beslag.
  • Duurzaam: gaat veel langer mee dan bv een intex zwembad
  • Besparend: interessante prijzen, geen grote werken nodig.
  • Efficiënt: staat recht op 1 dag, geen lange bouwwerf of wachten op vergunningen. Kies zelf wanneer je wil zwemmen en doe het diezelfde dag nog! Maak je kinderen meteen blij en laat ze genieten van een zalig zwembad wanneer de zon komt kijken.
  • Doe-het-zelf optie: mogelijk zelf op te bouwen!
  • Zijn je kinderen de deur uit: berg het op en verkoop het verder.  Of hou het en neem eindelijk eens de tijd om met z’n tweetjes te relaxen;) 
  • Variëteit aan designs, kleuren, stijlen, afwerkingen (landelijk, modern, zuiders, strak).
  • Til jouw zwembad naar een hoger niveau met bijpassende cover, shadow zeil of jetstream. TIP: Ga voor de bijbehorende lounge en creëer in je eigen tuin een echte vakantiesfeer!
  • Compatibel met elke filtratie, biologisch of chloor.
  • Look: echt knappe zwembaden die de show stelen. Ziet er totaal niet uit als het typische opbouwzwembad. Waan je in een luxeresort en droom weg… 

 

Iets voor jou?

Maak dan zeker een afspraak via onze website en bezoek het showmodel in onze zaak.