Zwembaden

Het onderscheid

Wij maken het verschil door hard in te zetten op élk facet van onze zwembaden, van aanvraag tot dienst na verkoop.
Alles begint bij de ‘klik’ op onze eerste afspraak. Gedachten uitwisselen en daarna het perfecte zwembad – voor u op maat – voorstellen.

Vertrouwen

Door vele ‘cowboys’ is het vertrouwen dikwijls ver zoek in de hele bouwsector. Wij bouwden ondertussen 33 jaar ervaring op en werken als een grote en gestructureerde familie.

50% van onze omzet danken we aan bestaande klanten; dienst na verkoop, renovaties, verhuis en opnieuw een zwembad,… Zeldzame cijfers in onze branche.

Exclusief

Onze focus ligt op exclusieve, vaak nooit eerder gedane projecten: zwembaden met glas, overloopbaden op helling, publieke projecten,… Van offerte-aanvraag, via werfcoördinatie, tot dienst na verkoop krijgt u een VIP traject op maat.

On top of it!

Passie voor het vak + een innovatieve mindset. Het is onze taak om u te informeren naar de nieuwste mogelijkheden op de markt. De markt evolueert enorm qua filtratie, automatisering, stroombesparing, biologisch filteren, … Wij volgen het voor u op de voet!
Sugar valley: volledige automatisatie, chloorarme filtratie
Vitii systeem: het eerste 100% biologische systeem op de markt met 100% garanties
Ollevier en co is exclusive partner.

Zwembad Optimalisatie Studie

Vereist uw bestaand zwembad te veel elektriciteit, chemicalien en/of onderhoud? Wij maken een ecologisch rapport van uw zwembad. Veel grotere, semi-publieke zwembaden ( bv. hotels ) halen een ROI van 1 jaar!

Dienst Na-verkoop

U blijft na de aanleg van uw zuurverdiende zwembad niet in de kou staan. We hebben een uitgebouwde dienst na-verkoop waar we trots op zijn. Jonathan coördineert het hele supportverhaal en zet flexibele techniekers snel in.

Voor de weekends hebben we zelfs een wisselende ‘technieker van wacht’ voor
dringende interventies: ongezien!

Totaalaanpak

U vindt alles op één adres: ontwerp, advies, aanleg, onderhoud. Niet enkel voor het
zwembad, maar voor de hele tuin.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen: U vertrouwt ons een project toe, het is onze verantwoordelijkheid, no matter what, om dit naadloos af te leveren.

Een gestructureerd gebeuren!

De voorbereidingen zijn uiterst precies, u weet exact wat er wanneer gaat gebeuren.
Vijf verschillende ploegen, met elk hun specialiteit, volgen elkaar naadloos op. Hoe u wil deelnemen aan de werken kiest u volledig zelf: dagelijks foto’s via whatsapp, wekelijks één werfvergadering, elke morgen korte briefing, ,… We werken volledig op maat voor u.

Mooie woorden - Dure woorden?

We zijn misschien niet dé goedkoopste, wel de eerlijkste. Om te voldoen aan ieders budget kunnen we een standaardafmeting voorstellen, of ons voorstel in een DHZ formule gieten.

“ Een mooi project afleveren en daarna een betrouwbare samenwerking aangaan primeert torenhoog boven snelle winst.”
Hans Ollevier
Wij wachten op u

Contacteer Ons

Een droom of idee? We maken een vrijblijvende afspraak. U staat ervan versteld wat er allemaal mogelijk is. We overtreffen uw hoge verwachtingen met onze unieke aanpak!

Volg ons