Totaalprojecten

Wat we u bij Ollevier en Co garanderen is dat de lat altijd hoger ligt. Het summum in elk facet.

Totaalprojecten

De beste service, de langste ervaring, de zekerste garanties, de persoonlijkste aanpak: u kent het allemaal en hoort het overal. Wat we u bij Ollevier en Co garanderen is dat de lat altijd hoger ligt. Het summum in elk facet. Is het nu de doortastendheid van ons voorbereidend gesprek, de presentatie van uw offerte, de nauwkeurigheid van onze werknemers, de afwerkingsgraad van uw droom?
Maak kennis met onze tuinen en totaalprojecten: zwembaden en vijvers.
Simpelweg verrast bent u altijd.

Het Onderscheid

1 Aanspreekpunt

U krijgt voor 1 aanspreekpunt voor al uw vragen en bekommernissen. U verspilt geen tijd aan rondbellen, rondvragen en rondrijden om alles op elkaar afgestemd te krijgen. Met een duidelijke structuur en planning zorgen wij voor een vlekkeloos verloop van de werken. U kwijt zich plichtbewust aan uw ‘orde van de dag’ , dan doen wij ondertussen hetzelfde. U komt elke avond thuis, aangenaam verrast door een mooie progressie in uw tuin!

Uniek ontwerp

Alle ontwerpen, persoonlijk getekend door oprichter Mario Ollevier, zijn verrassend en uniek. Omdat we zowel ontwerp – als uitvoer verzorgen, bent u zeker van een praktisch plan dat zich vlot laat vertalen in de werkelijkheid.
Heeft u al een ontwerp en wil u enkel de aanleg hiervan door ons laten uitvoeren? Geen probleem. Zelfs de meeste technische ontwerpen, zetten we doeltreffend om in de praktijk.

Innovatief

Le dernier cri… U gaat hier zover in als u zelf wil. Enkele voorbeelden: We stellen de beregening af op het kortst bijzijnde weerstation, zodat dit automatisch weet wanneer te sproeien, hoeveel te sproeien, of niet te sproeien. We beheren uw zwembad vanop afstand, digitaal. Zo kunnen we de temperatuur regelen, filters spoelen, waterwaardes afstellen,… Allemaal vanop afstand.

Niets is onmogelijk

U heeft een idee, een wens, maar heeft nog nergens gezien? Wij ontleden het idee naar een praktische studie en voeren dit uit in de praktijk. Zo maken we zwembaden met glazen wanden tussen het koi-gedeelte, bouwen we zwembaden midden in natuurvijvers, zetten we monoblocks meer dan 70 meter ver met speciale kranen, planten we heidevelden/duinen aan in uw tuin, maken we vijvers met minimale randen van 4mm dik die kaarsrecht boven het maaiveld uitsteken,… Alles is mogelijk.

Na-service

Een mooie tuin of zwembad aanleggen is 1 zaak, zorgen dat hij mooi blijft is minstens even belangrijk. Wil u dit onderhoud zelf doen, zorgen we ervoor dat u duidelijk weet wat wanneer te doen. Wil u het onderhoud door ons laten doen, zorgen we voor een onderhoudsformule op maat. Ook hier kan u kiezen hoever u hierin wil gaan: Wekelijks, maandelijks, jaarlijks, éénmalige opkuis voor een tuinfeest, … We brengen graag op voorhand de onderhoudskosten in kaart.

Waarvoor kan u steevast bij ons terecht?

Zwembaden en vijvers zijn onze specialiteit, alsook tal van andere waterprojecten. Qua tuinen hebben wij ervaring in alle soorten en maten, van kleine stadstuinen tot grote parken. Wij voeren alles uit wat daarbij komt kijken qua verharding (terrassen, tegels, opritten, …) en poolhouses, zowel strak in aluminium of hout als landelijke stijlen. Ook voor tuinhuizen bestaande uit kliksystemen bent u bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast hebben wij ook erg veel ervaring met renovatiewerken en onderhoudswerken van tuin en zwembad of vijver.

Vragen staat vrij

Contacteer Ons

Een droom of idee? We maken een vrijblijvende afspraak. U staat ervan versteld wat er allemaal mogelijk is. We overtreffen uw hoge verwachtingen met onze unieke aanpak!

Volg ons