Meer dan 35 jaar ervaring in tuin-, vijver- en zwembadbouw!

Wie zijn wij?

35 jaar geleden…

35 JAAR GELEDEN...

Ollevier en co is opgericht in 1984, temidden de Hamse bossen. Het startte als tuincentrum, één van de eersten in België.
Al snel verzorgden we ook tuinaanleg en vijveraanleg.

Nu, 35 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met een veelvoud aan enthousiaste medewerkers. Ons bedrijf omhelst inmiddels een tuincentrum, tuinaanleg, aanleg van zwembaden en (zwem)vijvers. Op hetzelfde domein bevindt zich tevens restaurant De Vuvuzela.

Gedreven door passie voor natuur en biologie deden we destijds niet mee in de ‘chemische’ zwembadbouw – hoge chloorontsmettingen, ongezonde technieken. De laatste 10 jaar is deze markt echter enorm geëvolueerd. Chloorarme filtraties, biozwembaden, zoutelektrolyses, enz. .
De opkomst van deze nieuwe technieken viel samen met de intrede van Hans als opvolger aan het hoofd van het bedrijf. Hij verdiepte zich hierin en lag dus mee aan de basis van deze vernieuwingen in de markt.

Oprichters & Opvolging

Mario Ollevier

Eén van beide oprichters; de passie voor het groen zat er al van kindsaf in en nu nog steeds is Mario het creatieve brein met zijn unieke tuinontwerpen en supervisie bij alle facetten van het bedrijf.


Hans Ollevier

Hans begon na zijn academische studies voor het bedrijf te werken als flexibele kracht van werf tot werf. Al gauw specialiseerde hij zich in vijveraanleg en waterleven en nu is hij met zijn dynamische en innovatieve mindset zeer waardevol als zaakvoerder van Ollevier en Co Waterprojects!

Karel Ollevier

Na voltooiing van zijn koksopleiding in 2012, startte hij in taverne de Vuvuzela (aangrenzend aan het tuincentrum), waar hij nu zaakvoerder is. Ondertussen is dit met 400 buitenzitplaatsen en 400 binnenzitplaatsen uitgegroeid tot één van de bekendste tavernes in de weide omtrek.

Ivo Witters

Als mede-oprichter was Ivo aanvankelijk de drijvende kracht achter de aanleg. Tot op heden is hij nog steeds dagelijks met zijn ploeg op de baan, waarnaast hij ook nog mee instaat voor lonen en administratie.


Een hecht team met verschillende facetten

Waterteam

In Team 1 werkt Bjorn alles af tot in de puntjes, terwijl in Team 2 Nick en Wesley instaan voor ruwbouw en metselwerken. In Team 3 zorgt Glenn voor de goede werking van PVC-verlijming tot filtratie, bijgestaan door Armando, Albert, Arno, Tim en Toby.

Verharding

Dit team, onder leiding van Ivo, werkt al meer dan 15 jaar samen. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en werken daardoor snel, overzichtelijk en nauwkeurig. Met Gert als rechterhand wordt Ivo op zijn wenken bediend!

Onderhoud

Lode kent onze filtraties tot in detail en werkt in een flexibel schema zodat je zeker bent van een snelle service op het geschikte moment!


Winkelteam

Ingrid, Ines en Willy en Hans VG beantwoorden u aan de telefoon, maken bestellingen klaar, onderhouden het tuincentrum en verzorgen onze vissen. Tevens zorgen zij voor een hartelijke ontvangst bij uw bezoek aan onze winkel!

Wij wachten op u

Contacteer Ons

Een droom of idee? We maken een vrijblijvende afspraak. U staat ervan versteld wat er allemaal mogelijk is. We overtreffen uw hoge verwachtingen met onze unieke aanpak!

Volg ons