Meer dan 35 jaar ervaring in tuin-, vijver- en zwembadbouw!

Wie zijn wij?

Missie

We bouwen zwembaden, vijvers en totaaltuinen. Onze focus ligt op unieke totaalprojecten, meestal vertrekkend vanuit een waterproject (zwembad, zwemvijver, siervijver,… ).

Volgende elementen dragen we hoog in het vaandel en kenmerken al onze acties.

– Ecologie/biologie
– Eerlijk/vertrouwen
– Klant altijd centraal
– Gestructureerd/gestroomlijnd proces
– Kwaliteit boven prijs
– Proactief werken
– Unieke insteek, nooit eerder gedane zaken
– Innovatie
– Professionele en toch familiale aanpak – geen stijf gedoe

Vanwege onze specialisatie zijn we actief in heel België (soms specifiek in het buitenland), zowel in de private als publieke sector. omenteel stellen we 6 eigen ploegen te werk (5 op aanleg – 1 op dienst na verkoop), ondersteund door een 10-tal vaste onderaannemers.

Visie

We groeien fors door constant in te zetten op elk facet in de aanleg.
Vanaf de aanvraag, via aanleg, t.e.m. de dienst na verkoop komt u in een gestroomlijnd proces. 

Ontdek hier hoe we te werk gaan.

We focussen op unieke totaalprojecten. Onze ervaring hierin groeit. We onderscheiden ons hierin meer en meer van de rest. Een project aanpakken met een doorlooptijd van 6 maanden vraagt organisatie en structuur om dit tot een goed einde te brengen. 

Daarnaast zijn we aan een opmars bezig in de publieke sector. Publieke zwembaden, hotelzwembaden, aanleg aan bedrijven, golf-vijvers, natuurvijvers, … We spelen in op het stijgende belang van ecologie en zetten hard in op renovaties en zwembadoptimalisatie.

Het interessante is dat grotere baden (vaakhotels en publieke zwembaden) de kosten van de renovatie al gauw op 2 jaar terugverdienen (enorme besparingen op onderhoudsuren, elektriciteit én chemicalien).

We blijven inzetten op onze kernwaarden en bouwen deze verder uit. We leggen met onze aanpak een nieuwe standaard in de markt, waarbij vertrouwen een cruciale rol speelt.

Aanvragen & Sales

Aanvragen via telefoon

Wanneer u telefonisch contact opneemt, komt u bij ons winkelteam terecht. Ingrid, Ines, Lode of Willy staan u graag te woord!

Sales

Voor de uitwerking van uw offerte wordt u begeleid door één van de zaakvoerders, afhankelijk van uw project. Hans staat in voor water- en totaalprojecten, Mario voor tuinontwerpen en totaalprojecten, Ivo voor verharding, onderhoud en gazon. Voor vijver- en tuinadvies staan de mensen van de winkel ter beschikking, alsook voor kleinere/afgelijnde projecten. Daarnaast beheert Joshua de sales in de publieke sector van prospectie tot offerte-fase.

Aanvragen via mail/website

Maarten is vaak uw eerste contactpersoon voor digitale aanvragen. Hij begeleidt u tot bij de juiste persoon voor uw specifiek project.

Aanleg

Momenteel stellen we 6 eigen ploegen te werk (5 op aanleg – 1 op dienst na verkoop), ondersteund door een tiental vaste onderaannemers.
De coördinatie van deze teams gebeurt door Kristof. Na de verkoop van een project worden er milestones en deadlines opgesteld. Kristof houdt hier toezicht op en zet de juiste personen in op de juiste plaats.

Ruwbouw: 2 teams

Nick + Wesley werken in grotere projecten samen. Zij bouwen alles wat te maken heeft met ruwbouw van zwembaden, kelders, poolhouse,…

Samen werken zij 9 jaar bij Ollevier en Co.

Filtratie: 1 team

Glen puzzelt alle filters ineen. Plaatsen van leidingwerk, bekabeling, aansluitingen, roldek, automatisatie, … Van kleine drukfilters tot industriele filtraties, Glen kent ze allemaal.

Glen werkt al 3 jaar voltijds bij Ollevier en Co, daarvoor 6 jaar als vakantiewerker/flexi.

Afwerking: 1 team

Bjorn is een krak in z’n vak. Hij verzorgt overal de afwerking. Randstenen op zwembaden, steigerhout constructies, detailafwerkingen, … Alles wat haarjuist en secuur moet gebeuren, komt op Bjorn z’n lijst.

Bjorn heeft al 24 jaar op de teller bij Ollevier en Co!

Verharding/Onderhoud: 1 team

Ivo, Gert en Toby zijn “de mannen die de gaas doen brannen.” Zij leggen opritten, klinkerpaden, boorden en gazons aan een pijlsnel tempo. Ongelooflijk hoe zij op elkaar ingespeeld zijn. Ze staan ook in voor algemeen tuinonderhoud.

Ivo heeft Ollevier en Co mee opgericht, 34 jaar geleden, en draait nog steeds mee

Dienst na verkoop

Jonathan en Lode werken samen op de dienst na verkoop.
Jonathan beheert de administratieve kant: behandeling aanvraag, voorstelling oplossing, inplannen uitvoer werken, facturatie.
Lode is onze flexibele man op de baan die de herstelling op locatie uitvoert.

Zij worden ondersteund door onze vaste werknemers Matthew, Armando, Beir, Seppe, Arno, Cisse, Hassan en een aantal vakantiewerkers en flexijobbers. Ook door enkele onderaannemers die kunnen helpen bij het folielassen, poolhouse bouwen, beton polieren, …

Ondersteuning

Winkel en tuin- en vijvercentrum

Doordat onze focus ligt op de aanleg van projecten, is onze winkel vanaf 2019 enkel in het weekend en op feestdagen geopend. U kan hier terecht voor planten en allerhande tuin- en vijvermaterialen.
Onze winkel dient tevens als showroom en service-center. U kan er terecht met vragen, garanties en herstellingen. U bent daarmee zeker van een tastbaar aanspreekpunt.

Hier staat ook onze stock aan planten en technieken. We gebruiken de gebouwen en uitgebreide terreinen als uitvalsbasis voor de aanleg.

Interne administratie

Ines beheert alle administratieve zaken: facturatie, betalingen, personeelszaken, verzekeringen, boekhouding, … We werken met innovatie cloud-based CRM- en boekhoudpakketten. Alle zaken die voor 1 project uitgevoerd worden: werkbonnen, dienst-na-verkoop, facturatie, communicatie, afspraken, offertes, … zitten op 1 centrale plaats.

Zo kunnen we heel snel schakelen en houden we overzicht.

Wij wachten op u

Contacteer Ons

Een droom of idee? We maken een vrijblijvende afspraak. U staat ervan versteld wat er allemaal mogelijk is. We overtreffen uw hoge verwachtingen met onze unieke aanpak!

Volg ons