1 + 1 > 2

Synergie

Wat is synergie?

Wij geloven erg in synergie. Maar wat is dat nu precies?
Algemeen beschouwd wil dat zeggen dat het totaal méér oplevert dan de som van de delen.
Concreet in de bedrijfswereld (onze scector) komt het erop neer dat een samenwerking verder gaat dan de transactie: uitvoer werk – betaling – klaar.
Het wil zeggen dat we elkaar kunnen helpen verbeteren, dat ieder zich kan focussen op zijn eigen vakgebied om zo het mooiste totaal af te leveren.
Dit betekent dat we elkaar projecten gunnen, klanten gunnen, om ons zo meer te ontplooien in onze eigen core business en hiervan de vruchten plukken op langere termijn.

Een voorbeeld 
U bent tuinaannemer, specialist in verhardingen, maar niet gespecialiseerd in zwembaden. Toch krijgt u een aanvraag en besluit om dit zwembad te plaatsen (mooi bedrag, mooi verdiend ?!). Hierbij stuit u op wat moeilijkheden en het eindresultaat is niet goed genoeg – de klant is niet tevreden, u maakt meer kosten dan voorzien.
Als u dan al iets verdiend heeft hierop, is het eenmalig.

Een alternatief is dat u het zwembad uitbesteedt aan een gekende partner. Zo kan u zich focussen op de rest van de tuin. Het zwembad is perfect in orde, net als de rest van de tuin. De klant is supertevreden, mond-aan-mond reclame is wat volgt. Samen met de juiste marketing volgt een nieuwe aanvraag voor een zwembad al snel.
U contacteert ons opnieuw voor dat zwembad. Wij krijgen ondertussen een aanvraag voor verharding, we denken uiteraard aan u en geven die aan u door.
En we zijn vertrokken…

Waarom geloven wij hier sterk in?

Wij zijn steeds op zoek naar partners/bedrijven/mensen om mee samen te werken om tal van redenen.
1. Wij kunnen ons dan meer focussen op ons vakgebied: zwembaden en vijvers.
2. Schoenmaker, blijf bij je leest. Ieder zijn specialiteit: U bent uitzonderlijk goed uitgerust in uw vakgebied, wij in het onze. Je kan niet in alles de beste zijn.
3. Een stijgend aantal aanvragen voor totaalprojecten. Onze klanten willen 1 aanspreekpunt, dat alles verzorgt, coördineert en tot in de puntjes afwerkt.
4. Een verjonging in management zorgt voor een innovatievere visie binnen ons bedrijf. Beter samenwerken dan tegenwerken.
5. Andere voordelen algemeen:
– Kwaliteit wordt verbeterd door specialisaties.
– Eenvoudige, duidelijke rolverdeling.
– Betere service: meer kennis, meer ervaring.

Voordelen van een samenwerking met Ollevier en Co

Eén aanspreekpunt voor al je vragen: vaste coördinator per project
Marge naar keuze: te bespreken
Duidelijk afspraken, plannen, tekeningen en details
Snelle en correcte facturatie en betaling, op uw gewenste termijn
U krijgt meer aanvragen, zonder extra marketingkosten
U krijt ondersteuning van onze eigen mensen indien nodig
We houden altijd overzicht en denken mee i.f.v., i.f.v. alle betrokken partijen. We keren niet enkel voor onze eigen deur (belangrijke pijler van synergie)
Gemoedsrust als u iets aan ons uitbesteed: we maken duidelijke afspraken, werken zelfstandig en doeltreffend en brengen het tot een mooi eindresultaat

Wij wachten op u

Contacteer Ons

Geïnteresseerd in een samenwerking waar we beiden baat bij hebben? Aarzel niet om ons te contacteren!

Volg ons

</p>