Blog

Van aanvraag tot sluitende offerte: een gestructureerde aanpak!

Bij het ontwerpen van uw project zetten we d.m.v. geavanceerde technieken een 2D-ontwerp om in een 3D-foto. Zo ziet u levensecht hoe uw tuin, zwembad of vijver er gaat uitzien.

Van aanvraag tot sluitende offerte: een gestructureerde aanpak!

Iedere week weer krijgen wij een groot aantal offerte-aanvragen binnen. De ene al wat concreter dan de andere. Om dit in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat u vlot en efficiënt wordt verdergeholpen, hebben wij onze aanpak gestructureerd aan de hand van onderstaande tijdlijn.
Hier kan wel enigszins van afgeweken worden; dat hangt ervanaf of u ervoor kiest om eerst een vrijblijvend gesprek bij ons in Ham te houden (waarbij u toch meteen een eerste, ruime offerte meekrijgt), of dat u een aantal stappen wenst over te slaan en ons meteen tot bij u laat komen!

Uw project van aanvraag t.e.m. na-service!

Niet alleen voor het traject van aanvraag tot offerte hanteren wij een gestructureerde aanpak, we verlengen dit ook na de overeenkomst, zodat u ook van overeenkomst t.e.m. het einde van de werken weet wat er u te wachten staat! Dit helpt ons misverstanden te voorkomen en op een efficiënte manier steeds weer een prachtig project neer te zetten!

Zwembaden

Dit artikel omvat àlle zwembaden, dus ook biologische zwembaden; zonder planten(zone) in het water. Wilt u meer info over zwemvijvers (dus mèt plantenzone), kijk dan bij het blogbericht ‘Vijvers’.

Vijvers

Hieronder verstaan we ook zwemvijvers. Wilt u een ‘zwemvijver’ zonder planten, kijk dan bij het blogbericht ‘Zwembaden’. In een later traject kiest u voor een zwembad met een biologische filtratie.
Verder omvat dit artikel: koivijvers, siervijvers, fonteinen, terrasvijvers, opbouwvijvers, spiegelvijvers, enz. .

Tevreden klanten als motor voor ons enthousiasme!

Niets geeft ons op het einde van de werkdag een beter gevoel dan onze klanten met een brede glimlach te kunnen achterlaten. Als zij tevreden zijn over de service en het gepresteerde werk, geeft dat ons ook des te meer een voldaan gevoel. Hieronder enkele reacties van klanten, zowel bezoekers van het tuin- en vijvercentrum als families waarbij we vele uren in de tuin hebben doorgebracht om er iets moois neer te zetten.

Renovaties

Als rechtstreeks gevolg van onze diepgaande expertise wat betreft filtraties, bestaan onze werken voor 50% uit renovaties.

Doe-het-zelf met Ollevier en Co

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen en wilt u daarbij eveneens verzekerd zijn dat het resultaat van professioneel niveau is?

Dan heeft Ollevier en Co Waterprojects fantastische doe-het-zelf pakketten, waarmee u ook nog eens tot 50% bespaart.

De grootste koivijver in België

Project in de kijker: 400 m³ kraakhelder water, de grootste KOI-vijver in België.
In de zomer van 2016 aangelegd door Ollevier en Co Waterprojects.
Een unicum in ontwerp, filtratie en opbouw.