Blog

Vakantie in eigen tuin met Ollevier en Co !

On top of it: Onze innovatieve mindset!

Onze passie en innovatieve mindset maakt dat we met grote sprongen groeien en ‘on top of it’ werken in ons vakgebied. Net zoals smartphones en computers innoveren, innoveert ook de zwembadwereld.

Wij volgen deze evolutie mee op de voet en liggen vaak – samen met fabrikanten – mee aan de basis ervan. Het is onze taak om u te informeren naar de nieuwste mogelijkheden op de markt.

Van aanvraag tot sluitende offerte: een gestructureerde aanpak!

Iedere week weer krijgen wij een groot aantal offerte-aanvragen binnen. De ene al wat concreter dan de andere. Om dit in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat u vlot en efficiënt wordt verdergeholpen, hebben wij onze aanpak gestructureerd aan de hand van onderstaande tijdlijn.
Hier kan wel enigszins van afgeweken worden; dat hangt ervanaf of u ervoor kiest om eerst een vrijblijvend gesprek bij ons in Ham te houden (waarbij u toch meteen een eerste, ruime offerte meekrijgt), of dat u een aantal stappen wenst over te slaan en ons meteen tot bij u laat komen!

Zwembadstudie: Optimalisatie van uw project!

We werken met innovatieve (filtratie)technieken en adviezen zodat u het verbruik van ecologische, economische en onderhoudsaspecten tot meer dan 50% kan terugdringen, vaak door kleine aanpassingen.

Vertrouwen: ons belangrijkste goed!

Vertrouwen is dé basis van élke relatie. In families, op je werk, sportclub, zakenleven, overal.
Zelfs in de relatie met je aannemer voor tuin of zwembad is dit fundamenteel: eerlijke en open communicatie, wederzijds respect en het zich houden aan afspraken.

Uw project van aanvraag t.e.m. na-service!

Niet alleen voor het traject van aanvraag tot offerte hanteren wij een gestructureerde aanpak, we verlengen dit ook na de overeenkomst, zodat u ook van overeenkomst t.e.m. het einde van de werken weet wat er u te wachten staat! Dit helpt ons misverstanden te voorkomen en op een efficiënte manier steeds weer een prachtig project neer te zetten!

Zwembaden

Dit artikel omvat àlle zwembaden, dus ook biologische zwembaden; zonder planten(zone) in het water. Wilt u meer info over zwemvijvers (dus mèt plantenzone), kijk dan bij het blogbericht ‘Vijvers’.

Vijvers

Hieronder verstaan we ook zwemvijvers. Wilt u een ‘zwemvijver’ zonder planten, kijk dan bij het blogbericht ‘Zwembaden’. In een later traject kiest u voor een zwembad met een biologische filtratie.
Verder omvat dit artikel: koivijvers, siervijvers, fonteinen, terrasvijvers, opbouwvijvers, spiegelvijvers, enz. .

Dienst na verkoop: een zelden geziene service!

Een belangrijk bewijs dat we inzetten op een lange termijn is onze dienst na verkoop. Omdat dit een minder winstgevende pijler is, laten veel bedrijven dit links liggen.
Wij zetten hier echter hard op in. Jonathan, verantwoordelijke dienst na verkoop coördineert dit zorgvuldig en behandelt uw service-aanvraag met de grootste zorg. Hij zet flexibele stand-by techniekers in opdat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Tevreden klanten als motor voor ons enthousiasme!

Niets geeft ons op het einde van de werkdag een beter gevoel dan onze klanten met een brede glimlach te kunnen achterlaten. Als zij tevreden zijn over de service en het gepresteerde werk, geeft dat ons ook des te meer een voldaan gevoel. Hieronder enkele reacties van klanten, zowel bezoekers van het tuin- en vijvercentrum als families waarbij we vele uren in de tuin hebben doorgebracht om er iets moois neer te zetten.

Van aanvraag tot sluitende offerte: een gestructureerde aanpak!

Bij het ontwerpen van uw project zetten we d.m.v. geavanceerde technieken een 2D-ontwerp om in een 3D-foto. Zo ziet u levensecht hoe uw tuin, zwembad of vijver er gaat uitzien.

Renovaties

Als rechtstreeks gevolg van onze diepgaande expertise wat betreft filtraties, bestaan onze werken voor 50% uit renovaties.

Doe-het-zelf met Ollevier en Co

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen en wilt u daarbij eveneens verzekerd zijn dat het resultaat van professioneel niveau is?

Dan heeft Ollevier en Co Waterprojects fantastische doe-het-zelf pakketten, waarmee u ook nog eens tot 50% bespaart.

De grootste koivijver in België

Project in de kijker: 400 m³ kraakhelder water, de grootste KOI-vijver in België.
In de zomer van 2016 aangelegd door Ollevier en Co Waterprojects.
Een unicum in ontwerp, filtratie en opbouw.

Opgepast voor de vele cowboys in de zwembadwereld!

In de wereld van de zwembadaanleg krioelt het van de cowboys. In januari 2019 verscheen er in GVA een artikel waarin gewaarschuwd wordt voor malafide praktijken:

“Voor 45.000 euro een zwembad van 60.000 euro plaatsen? Dat stinkt, hè”: sector waarschuwt voor malafide aannemers. Ook wij kijken hier niet van op. Wanneer we gevraagd worden voor onderhoud of renovatie bij goedkoop geplaatste zwembaden, komen de hiaten en constructiefouten al gauw boven water.