Meer en meer mensen denken eraan om een zwembad aan te leggen, net als u! Wat u onderscheidt, is dat u echter zelf ook graag de handen uit de mouwen steekt. Een zwembad zelf bouwen is niet alleen een plezant project, het levert op het einde van de rit ook een fikse besparing op tot 50%! Om nog maar te zwijgen van de enorme voldoening wanneer u een eerste duik neemt in een zelf gebouwd zwembad.

 Uiteraard zoekt u wanneer u aan zo’n onderneming begint, een betrouwbare partner die u hierin begeleidt en ondersteunt waar nodig. Sinds 2020 werken we bij Ollevier en Co met een interessante DHZ-formule, waarbij u zelf kiest wat u doet én wat wij doen! 

 U kan zelf aan de slag en geniet daarbij van onze structuur, voorbereiding en ontwerpadvies. Wij wijzen u 1 projectverantwoordelijke, die u zal begeleiden tijdens uw project. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden; we werken met meerdere filtertechnieken en uitvoeringen.  

Hieronder de belangrijkste voordelen die wij u bieden: 

  • U bouwt aan uw eigen tempo – we maken samen een planning op en sluiten naadloos daarop aan
  • We hebben veel ervaring met DHZ-projecten en kennen ondertussen reeds de mogelijke knelpunten
  • U krijgt 1 aanspreekpunt: 1 vaste projectcoördinator die alles tot in de puntjes opvolgt
  • U wordt toegevoegd in een whatsapp-groep waarin u meteen antwoord krijgt op al uw vragen 
  • U krijgt een oerdegelijk resultaat, aan een nog scherpere prijs 
  • U geniet van onze uitgebouwde dienst-na-verkoop achteraf

Ollevier en Co ontwikkelde fantastische DHZ-formules, waarmee u meteen aan de slag kan!  Doe nu een aanvraag. We overlopen samen de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. U kiest wat u zelf wil uitvoeren en wat u door ons wil laten doen. Dit gieten we in een transparante offerte, op maat van uw project.