“Hoe gaat mijn tuin/zwembad er nu werkelijk uitzien?”

“Ik zou het graag al eens ‘in ‘t echt’ zien, alvorens het ontwerp goed te keuren.”

Dat kan!

Met onze geavanceerde technieken zetten we bij het ontwerpen van uw project een 2D-ontwerp om in een 3D-visualisatie. Met deze 3D-visualisatie van uw project ziet u levensecht hoe uw tuin, zwembad of vijver er gaat uitzien.


Wat is hiervoor nodig?

Om een 3D-visualisatie te maken, hebben we aanvankelijk het 2D-ontwerp nodig; opgemaakt door ons, door uw architect of zelfs door uzelf geschetst. Digitaal of manueel, zolang het op schaal is met duidelijke, correcte afmetingen, kunnen we voor u aan de slag. Ook vragen we foto’s uit verschillende hoeken van de bestaande situatie en indien mogelijk het inplantingsplan van uw perceel, met daarop het huis en/of andere gebouwen.

 

Voordelen

Een 3D-visualisatie van uw project geeft een exacter beeld van hoe alles er in werkelijkheid gaat uitzien, terwijl u met een 2D-tekening enkel het bovenaanzicht te zien krijgt. In de praktijk zit je namelijk IN je tuin of AAN je zwembad, je bekijkt het zelden of nooit vanuit een bovenaanzicht. U weet dus zeker dat, wat wij voor u gaan bouwen, voor 100% overeenkomt met uw wensen.

Is er twijfel over de afmetingen, de inplanting van het bad, aan de stijl ifv de woning of de rest van de tuin? Dan is een 3D-foto de ideale vervolgstap.

 

3D-foto: een volledig beeld van alle features

Een 3D-foto kan u eindeloos finetunen tot het naadloos aansluit bij uw gedroomde buitenbeleving.

Uur keuze

U kan het uur van de foto kiezen. Zo kan u ook in detail zien waar de verlichting staat en welke accenten daardoor gelegd worden.

Details

U ziet meer details, krijgt een beter beeld van de opbouw van sommige zaken, bv. de hoogte van bloembakken, de omvang van bomen, …

Stijl matching

U kan beter stijlen matchen: de juiste lounge set wordt virtueel geplaatst, de passende kussens, de geschikte binnenafwerking van uw poolhouse, …

 

Een 3D-foto maken kost tijd en kennis. Het is een levensechte 3D-foto, geen 3D-ontwerp met ingekleurde vlakken. U ziet de haard branden, de bomen wapperen.

Op elke foto, krijgt u minstens volgende zaken te zien:

– Regulier zwembad (afmetingen onder 80m2)

– Aangrenzend poolhouse

– Aangrenzende terrassen

– Woning indien aangrenzend

– Zicht op het landschap – een natuurlijk uitdeining

 

Investering

U kan zelf kiezen hoe ver u gaat in uw  investering. Hoe gedetailleerder, hoe groter de investering. U heeft hierbij de keuze tussen een manuele 3D-schets, die minder details bevat en goedkoper is, ofwel een 3D-foto, die alle kleinste details weergeeft en dus iets duurder uitkomt.
Vaak hebben klanten al genoeg aan een manuele 3D-schets om zich een concreet beeld te vormen. Prijzen hiervan schommelen rond de 175 euro per aanzicht.
Wil u echter het kleinste detail staven aan de werkelijkheid, kunnen we ook levensechte 3D-foto’s renderen. Prijzen hiervan zitten gauw aan 500 per aanzicht. We maken een exacte offerte voor deze 3D-beelden, op maat van uw project. Vermelde prijzen zijn ter indicatie.