13 maart 2019 Maarten Boonen

Vertrouwen, ons belangrijkste goed!

Vertrouwen

Vertrouwen is zeer belangrijk en dé basis van élke relatie. In families, op je werk, sportclub, zakenleven, overal. Dit zeggen wij niet, maar mensen veel slimmer dan wij ☺. We kunnen dit alleen maar beamen.

Zelfs in de relatie met je aannemer voor tuin of zwembad is dit fundamenteel. Eerlijke en open communicatie, wederzijds respect en het zich houden aan afspraken.

Wij zetten in op een lange termijn relatie en dragen ‘vertrouwen’ hoog in het vaandel. Zo bouwden we ondertussen al 33 jaar ervaring op.

Zwembaden zijn door een combinatie van warme zomers, lage rentes op de bank en andere factoren, big business geworden. Firma’s ‘gespecialiseerd in zwembaden’ schieten als paddenstoelen uit de grond. Veel ‘cowboys’ denken aan een snelle cent, easy money. Echter niets is minder waar.
Een goed en duurzaam zwembad bouwen is niet eenvoudig, je moet er kaas van gegeten hebben en ervaring is een must!

50% van onze omzet danken we aan wederkerende klanten: dienst na verkoop, renovaties, een verhuis en bijbehoren weer een nieuw zwembad, vaste contracten, …
Dat is een zeldzaam gegeven in onze branche.

Gepruts

Jammer genoeg is er in de scholen (voorlopig) geen ‘zwembad-studierichting’. Ervaring is de leerschool, het doen. Een zwembad is een lange termijn investering. Gefoefel en gepruts komt hoe dan ook aan het licht, vaak al zeer snel.

Maken wij nooit nog een fout? Natuurlijk wel. Maar we zijn een robuuste en gezonde firma, matuur genoeg om onze verantwoordelijkheid te nemen en te doen wat nodig is.

Eerlijkheid

Onze werkwijze is transparant, net als onze offertes en facturatie. Zo werken we bijvoorbeeld niet met dure fixed-price onderhoudscontracten. Het probleem daarmee is dat die vaak hoog ingeschat worden om er niet bij in te schieten: is er weinig sturing nodig, betaalt u toch de volle pot.
Is er meer sturing nodig dan de fixed price, dan wordt er vaak geprutst om te besparen.

Wij werken transparant en doen simpelweg wat nodig is:
– weinig sturing – maar 1 uur gewerkt = 1 uur op factuur.
– veel sturing – we doen wat nodig is, voegen toe wat nodig is en factureren wat gebruikt is.

Zijn we daarmee de goedkoopste? Dat niet, maar u bent zeker van een correcte prijs, in verhouding tot de geleverde werken en diensten.