13 maart 2019 Maarten Boonen

On top of it: onze innovatieve mindset!

On top of it

Onze passie en innovatieve mindset maakt dat we met grote sprongen groeien en ‘on top of it’ werken in ons vakgebied.
Dit omdat net zoals smartphones en computers innoveren, ook de zwembadwereld innoveert.
Constant komen er nieuwtjes op de markt. Wij volgen deze evoluties mee op de voet en liggen vaak – samen met fabrikanten – mee aan de basis ervan.

U spreekt ons aan voor een zwembad: Uiteraard vertrouwt u op ons voor advies. Uiteraard, wij zijn de specialist. Het is onze taak om u te informeren over de nieuwste mogelijkheden op de markt.
Als men niet zou meegaan met tijd, gaat ook uw zwembad niet mee met z’n tijd, zonder dat u het doorheeft. U denkt dat het zo hoort, omdat u fout/onvolledig geïnformeerd bent. U koopt toch ook geen tv meer met een beeldbuis aan de achterkant?! Met een zwembad is dat hetzelfde. Alleen dat dit in deze sector minder bekend is. U heeft een beeldbuis in huis zonder dat u het weet☺.

Wij wachten niet op de fabrikant, of op een toevallige vertegenwoordiger om langs te komen met nieuwtjes. Nee we gaan zelf actief op zoek naar innovatie. Als we een idee hebben dat leidt tot verbetering, ontwikkelen we het zelf!

Enkele voorbeelden, uniek in de sector

Onderlas – PVC folie: Onze laswerken zijn top. Om deze nog beter af te werken hebben we een systeem met onderlas ontwikkeld.
Zo ligt de overlappende folie niet op elkaar, maar naadloos tegen elkaar, zonder verdikking. Het zit ‘m in de details!

Vitii: De eerste 100% chloorvrije zwembadfiltratie die werkt.
Na een strenge selectie en opleiding worden slechts enkele premium partners erkend als plaatser.

Volautomatische sytemen met bijbehorende applicatie: Bediening van de verlichting, en het roldek, frequentiegestuurde pompen, watergekoelde ( geluidloze) pompen, …

Op gebied van filtertechniek zijn we zo gespecialiseerd dat we ook vaak ecologische studies doen van filterinstllaties, om zo het gebruik van chemicalien en verbruik van elektriciteit terug te dringen.