31 december 2018 Maarten Boonen

3D-Visualisatie van uw project

Bij het ontwerpen van uw project zetten we d.m.v. geavanceerde technieken een 2D-ontwerp om in een 3D-foto. Met een 3D-Visualisatie van uw project ziet u levensecht hoe uw tuin, zwembad of vijver er gaat uitzien.

Wat is hiervoor nodig?

Hiervoor hebben we dus aanvankelijk het 2D-ontwerp nodig; opgemaakt door ons, door uw architect of zelfs door uzelf geschetst. Digitaal of manueel, zolang het op schaal is met duidelijke, correcte afmetingen, kunnen we voor u aan de slag. Ook vragen we foto’s uit verschillende hoeken van de bestaande situatie en indien mogelijk het inplantingsplan van uw perceel met daarop het huis en/of andere gebouwen.

Voordelen

Een 3D-Visualisatie van uw project geeft een exacter beeld van hoe alles er in werkelijkheid gaat uitzien, terwijl met een 2D-tekening enkel het bovenaanzicht te zien krijgt. In de praktijk zit je namelijk IN je tuin of AAN je zwembad, je kijkt er zelden of nooit op vanuit een bovenaanzicht. U weet dus zeker dat, wat wij voor u gaan bouwen, voor 100% overeen komt met uw wensen.
Is er twijfel over de afmetingen, de inplanting van het bad, aan de stijl ifv de woning of de rest van de tuin? Dan is een 3D-foto de ideale vervolgstap.

3D-Visualisatie: een volledig beeld van alle features

Een 3D-foto kan u eindeloos finetunen tot het naadloos aansluit bij uw gedroomde buitenbeleving

Uurkeuze

U kan het uur kiezen:
u ziet dus ook in detail waar de verlichting staat en welke accenten die legt.

Details

U ziet meer details, krijgt een beter beeld van de opbouw van sommige zaken, bv de hoogte van bloembakken, de omvang van bomen, …

Stijlmatching

U kan beter stijlen matchen: de juiste lounge set wordt virtueel geplaatst, de passende kussens, de geschikte binnen afwerking van uw poolhouse, …

Investering

Een 3D-foto maken kost tijd en kennis. Het is een levensechte 3D-foto, geen 3D-ontwerp met ingekleurde vlakken. U ziet de haard branden, de bomen wapperen.

Voor ons standaardtarief (waarvan u bij akkoord 50% terugbetaald krijgt!), krijgt u volgende zaken te zien:
– Regulier zwembad ( afmetingen onder 80m2 )
– Aangrenzend poolhouse
– Aangrenzende terrassen
– Woning indien aangrenzend
– Zicht op het landschap – een natuurlijk uitdeining

Voor volledige tuinen of grotere afmetingen, maken we een passende offerte op. Idem voor kleinere projecten.

Bij een eventueel akkoord voor uitvoer van de werken krijgt u 50% terug van deze investering.