16 november 2018 Maarten Boonen

Van aanvraag tot sluitende offerte: een gestructureerde aanpak!

Iedere week weer krijgen wij een groot aantal offerte-aanvragen binnen. De ene al wat concreter dan de andere. Om dit in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat u vlot en efficiënt wordt verdergeholpen, hebben wij onze aanpak gestructureerd aan de hand van onderstaande tijdlijn.
Hier kan wel enigszins van afgeweken worden; dat hangt ervanaf of u ervoor kiest om eerst een vrijblijvend gesprek bij ons in Ham te houden (waarbij u toch meteen een eerste, ruime offerte meekrijgt), of dat u een aantal stappen wenst over te slaan en ons meteen tot bij u laat komen!

Aanvraag

Ontvangst reactie

1e afspraak

Opvolging

Afspraak ter plaatse

Overeenkomst

Aanvraag

Uw interesse is gewekt en u wil een aanvraag doen.
U vult hiervoor het offerte-aanvraag formulier in op onze website, of stuurt een mailtje naar maarten@ollevierenco.be (voor zwembad, vijver of zwemvijver) of naar info@ollevierenco.be (voor tuinontwerpen).

Ontvangst reactie

U ontvangt als alles goed gaat een reactie op uw aanvraag binnen de 3 dagen. Afhankelijk van uw voorkeur bellen we u op of sturen we een mailtje.
We stellen hierbij de nodige bijkomende vragen en plannen dan een afspraak in bij ons op het tuincentrum.

1e afspraak

Dit gesprek vindt plaats bij ons op de zaak.
Tijdens onze eerste afspraak overlopen we verdere info en krijgt u meteen uw informatieve offerte te zien en mee naar huis.

Opvolging

Na één tot twee weken (de snelheid kiest u) contacteren we u opnieuw om te informeren naar de offerte. U heeft dan tijd gehad om alles te laten bezinken en alle info te verwerken. Als u interesse heeft om met ons verder te gaan plannen we een afspraak in, ditmaal bij u ter plaatse.

Afspraak ter plaatse

Na het verkrijgen van de informatieve 1e offerte kent u onze prijzen en werkwijze. Nu kunnen we de concrete situatie bij u thuis of bij uw bedrijf inschatten. We herwerken samen de 1e offerte X aantal keer tot we tot een sluitende en transparante offerte komen.

Overeenkomst

Bij de definitieve overeenkomst schakelen we over naar gestructureerde vervolgstappen. Van facturatieplanning tot tussentijdse werfvergaderingen, tot oplevering en onderhoud. Alles wordt vooraf in kaart gebracht.

Verder details hierover vindt u uitgebreid terug in het desbetreffende blogbericht!

uitlegtijdslijnofferte

Het moet snel gaan en u wil stap 3 en 4 overslaan?

Indien u stap 3 en 4 wil overslaan en meteen een afspraak bij u ter plaatse wil vastleggen, kan dat ook.
Hiervoor vragen we een investering van 210 euro, die u uiteraard volledig terugkrijgt bij een eventueel akkoord.
1. Het gaat sneller
2. U krijgt meteen een veel sluitender offerte
3. Gemak: service aan huis!

uitlegtijdslijnofferte