Tevreden klanten als motor voor ons enthousiasme!

26 augustus 2018
26 augustus 2018 Hans

Tevreden klanten als motor voor ons enthousiasme!

Niets geeft ons op het einde van de werkdag een beter gevoel dan onze klanten met een brede glimlach te kunnen achterlaten. Als zij tevreden zijn over de service en het gepresteerde werk, geeft dat ons ook des te meer een voldaan gevoel. Hieronder enkele reacties van klanten, zowel bezoekers van het tuin- en vijvercentrum als families waarbij we vele uren in de tuin hebben doorgebracht om er iets moois neer te zetten.

Dirk F.

“Knappe showvijvers. Professionele uitleg gekregen van de vijverspecialisten. Na ons tuinavontuur hebben wij ook gezellig iets kunnen drinken in De Vuvuzela die zich op hetzelfde domein bevindt.”

Familie Timmermans

“Ook wij hebben beroep gedaan op tuincentrum Ollevier in Ham. Na een bezoek en afspraak in het tuincentrum zelf, dat er trouwens zeer verzorgd uitziet, zijn we vrij snel tot de overtuiging gekomen dat dit tuincentrum voor ons de geknipte personen in huis had om onze droom waar te maken: de aanleg van onze voortuin. Die ploeg heeft de realisatie met verve uitgevoerd en we hebben na het beeindigen van de werken tientallen reacties gehad van geburen, wandelaars en familieleden. We zijn dan na samenspraak weer in het tuincentrum zelf geweest waar we eerst de rest van het financiële plaatje hebben afgehandeld en we zijn daarna iets gaan eten in de brasserie de Vuvuzela op het domein zelf. Echt een aanrader. Bedankt Ollevier en Co voor de prachtige realisatie van onze tuin.”

Jan J.

“Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Ollevier en Co geweest. Al veel over horen vertellen en de website sprak ons ook aan; dus wij naar Ham.
We hebben al veel tuincentra bezocht in binnen- en buitenland. Maar wat we vandaag
gezien hebben was een openbaring. Zo een uniek tuincentrum op zo een rustige locatie.
Het tuincentrum is opgevat als een showtuin met veel gezellige hoekjes, mooi assortiment, en zeer vijver-gericht. De visafdeling is ook heel mooi en verzorgd.
Ook het gehele kader is buiten categorie; een gezellig tuincafé ( De Vuvuzela ), een minigolf, terrassen, omgeving, parking; het totale plaatje klopt. Wij werden vandaag aangenaam verrast en willen dit graag met u delen.”

Ollevier en Co in de media

HBVL

In 2017 kregen we loon naar werken met 2x goud op de wedstrijd van Zwembladen Plus.
Het Belang van Limburg schreef hier een mooi artikel over: klik hier om het artikel te lezen op de website van HBVL.

Familie Van Genechten

“We hebben onlangs onze tuin laten aanleggen door Ollevier en Co. Het resultaat is prachtig. Het hele project is vlekkeloos verlopen. Onze wensen werden perfect vertaald in een plan, de uitvoering verliep precies zoals afgesproken en de ploeg die de werken heeft uitgevoerd heeft ons echt gecharmeerd: professioneel, super-georganiseerd, flexibel, alles bleef ten alle tijde bespreekbaar, en steeds bereid om iets extra te doen of het nodige advies te verschaffen. En wanneer je dan het eindresultaat ziet besef je de echte waarde van een tuinaannemer: ons huis komt ineens helemaal tot zijn recht. Ontwerp, plant- en materiaalkeuze, de puzzel is compleet. We kunnen niet wachten tot de winter voorbij is om er ten volle van te gaan genieten. Onze buren en collega’s hadden reeds samengewerkt met Ollevier en Co en we zijn echt blij dat wij dat nu dus ook hebben gedaan.”

Anoniem

“Heel mooie tuin- en vijverwinkel! Echt een winkel om even je gedachten op nul te zetten en te genieten van de mooie natuur die we rondom ons hebben! Je vind er ook vissen en standbeelden voor in je tuin dus echt een aanrader! Ligt namelijk naast het café de vuvuzela dus je kan er nadien nog iets drinken.”

Familie Mertens-Holsbeek

“Het begon met een aangenaam gesprek en goed advies: lang hebben wij niet moeten nadenken en al gauw besloten wij om het project van onze zwemvijver volledig in Hans’ handen te geven. Na korte tijd ontstond reeds het finale ontwerp van de zwemvijver, die dan later met correctheid en nauwkeurigheid werd uitgevoerd tot een –zoals verwacht- zeer mooi eindresultaat. Het was aangenaam te zien hoe jullie dit allemaal voor elkaar kregen.
Bedankt om het vakantiegevoel te creëren in onze eigen tuin!”