26 augustus 2018 Hans

DOE-HET-ZELF met Ollevier en Co

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen en wilt u daarbij eveneens verzekerd zijn dat het resultaat van professioneel niveau is?
Dan heeft Ollevier en Co Waterprojects fantastische doe-het-zelf pakketten, waarmee u ook nog eens tot 50% bespaart.

U kan zelf aan de slag en geniet daarbij van onze structuur, voorbereiding en ontwerpadvies. Wij wijzen u 1 projectverantwoordelijke, die u zal begeleiden tijdens uw project. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden; we werken met meerdere filtertechnieken en uitvoeringen.  

Een groot voordeel van onze expertise wat betreft DHZ-projecten kennen we ondertussen de knelpunten; we anticiperen vooraleer er problemen opduiken. Tevens zijn we ook in het weekend bereikbaar (dinsdag t.e.m. zaterdag).
Omdat we ook aan totaalprojecten doen, kunnen we bijspringen waar nodig. Zit u vast op een bepaald punt? Wij doen het voor u, én snel, dankzij onze vaste onderhoudstechnieker op de baan.

 Het bieden van een uitstekende service en een transparante en flexibele aanpak is voor ons erg belangrijk: voor, tijdens en na de werken weet u perfect wat er gaat gebeuren. Zowel wat u betreft als wat ons betreft.

Elke opgestelde offerte is maatwerk, specifiek voor u opgesteld, gebaseerd op uw vereisten en verwachtingen. Na goedkeuring van de offerte volgt er 1 uitvoeringsvergadering waarbij ook uw projectbegeleider wordt voorgesteld. We overlopen samen de planning, waarna je op eigen tempo kan werken. Dus desgewenst erg snel of liever rustig over een langere periode? Het is aan u!