Een tuinontwerp van Ollevier & Co : " Het mag eens iets anders zijn ! "

Men heeft een bouwplan nodig voor het bouwen of verbouwen van een woning. Zo is ook een tuinplan geen overbodige luxe voor de aanleg of heraanleg van uw tuin. Bij Ollevier & Co's ontwerpbureau wordt optimaal rekening gehouden met uw tuinwensen. Uw wensen samen met onze creativiteit en ervaring zullen ongetwijfeld tot een uniek tuinplan leiden.

Tijdens een eerste kennismaking op ons ontwerpbureau in het tuincentrum worden eerst de mogelijkheden besproken. Dit kan best op afspraak. Als u wat foto's, een plattegrond of eventueel wat schetsen kan meebrengen, dan bekijken we meteen op welke wijze we u het best van dienst kunnen zijn. Tijdens een bezoek ter plaatse worden de ontwerpeisen besproken en kunnen nog bijkomende foto's genomen worden.

Met deze gegevens wordt een voorontwerp gemaakt. Deze 'eerste glimp' van de tuin wordt samen met de klant besproken. Zo kunnen er wijzigingen worden aangebracht. Ten slotte wordt het plan uitgewerkt tot een pakket dat alles omvat wat u nodig heeft om uw tuin aan te (laten) leggen.

Een vijverdossier van Ollevier & Co.

Vijvers kunnen bij in een nieuw tuinplan geplaatst worden. Ze worden echter ook vaak ingewerkt in een reeds bestaande tuin. Het is belangrijk dat deze inwerking goed gebeurt. Niet alleen de ligging maar ook de inkleding en de materiaalkeuze spelen hier een grote rol. Wij hebben hiervoor een vijverdossier ontwikkeld. Zo kan u de inwerking van de vijver in een bestaande tuin laten uittekenen zonder dat daarvoor een volledig nieuw tuinplan nodig is.

Dit vijverdossier bevat :

Ook de doe-het-zelver krijgt hierbij de nodige tekst en uitleg.